Rezervo

Kjo ështe një formë rezervimi ku ju mund te lini te dhenat tuaja dhe mesazhin ku shpjegoni se per cfare jeni te interesuar dhe stafi i Royal do t’ju komunikoje sa me shpejte te jete e mundur.

Dhomat: mjaft komode, me strukturë alpine, të pajisura me sistem ngrohjeje, ballkon, etj.

Kapaciteti: 20 dhoma (45 shtretër) të mobiluara me stil.

Çmimi: 3000-5000 lekë/dhoma..

Hotel dhe Restorant
Voskopojë, Korcë
+355 682094104

Send us mail